Traktorit
Esittely Branson 6225R

Kiinteistötraktorit soveltuvat mitä erilaisimpiin työtehtäviin - Branson 6225 R metsäkoneena

Sana kiinteistötraktori antaa helposti vaikutelman pienestä pihakoneesta, mutta käsite on todellisuudessa laaja-alaisempi. Englanniksi puhutaan "compact tractor" eli kompaktitraktoreiden kokoluokasta. Yleisimpiä työtehtäviä kyseisillä koneilla ovat suurten pihojen ja asutuskeskuksien ympäristönhoitotyöt, mutta kompakti traktori taipuu monenlaisiin pienimuotoisempiin työtehtäviin.
Julius Pietarinen
Metsäkärryn ja kompaktitraktorin yhdistelmä on alle 2 metriä leveä ja alle 9 metriä pitkä, mikä mahdollistaa istutusrivien välissä ajamisen.

Lieksalainen Pertti Mulari osti metsiensä harvennustöihin Branson 6225R -traktorin. Uutena maahantuojalta ostettu ja nyt 650 tuntia ajettu kone on palvellut omistajaansa jo reilun kolmen vuoden ajan. Korealaisen Bransonin traktoreiden maahantuojana toimii nykyisin Trajuka Oy.

Ennen Bransonia Mularilla oli AGT:n runko-ohjattava, matalapainopisteinen nelivetotraktori, jossa on etu- ja taka-akselilla samankokoiset renkaat.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Kaikkien 31.12.2019 mennessä kirjautuneiden kesken arvotaan kymmenen Lukijan idea -kirjaa (arvo 15 €).
Tilaa Koneviesti Digi edulliseen tarjoushintaan.
Tilaa Koneviesti Digi 8,90€/kk
Jos olet jo tilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi