Traktorit
Kokeilu John Deere 6155R

John Deere 6155R -traktorin moottori täyttää nyt tason 5 päästömääräykset, mutta käyttäjälle näkyvin ja tuntuvin uudistus on CommandPro-ajovipu

John Deeren portaattoman voimansiirron pelkistetty hallintavipu on ollut portaattoman voimansiirron tulosta asti sama ja poikennut viime aikoina kilpailijoista merkittävästi. Uusi hallintavipu ja sen painikkeilla käytettävät uudet toiminnot helpottavat kuljettajan työtä ja tekevät ajamisesta vaivattomampaa.
6155R on kylvö- traktorinakin kohtuullisen ketterä leveästä rengastuksesta huolimatta. Toimiva Isobus- hallinta ja näppärät vakionopeudensäätimet helpottavat kylvötyötä.

Koneviestin testaama 6155R kuuluu 6R-malliston ns. keskirungollisiin malleihin, ja sen akseliväli on 277 cm. Rengaskoko on tähän teholuokkaan nähden suuri. Testiyksilön rengastuksena oli takana 710/60R42 takana ja edessä 600/60R28.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Tilaa Koneviesti Digi edulliseen tarjoushintaan.
Tilaa Koneviesti Digi 8,90€/kk
Jos olet jo tilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Vai oletko jo tilaaja, mutta sinulla ei ole käyttäjätunnusta? Kaikkien 29.8.2019 mennessä käyttäjätunnuksensa aktivoineiden kesken arvotaan sähköpyörä (arvo noin 2 500 €). Lisätietoja: www.viestilehdet.fi/arvonta
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi