Traktorit
Kokeilu

Fendt Vario 313 ProfiPlus -traktori sopii ominaisuuksiensa ja monipuolisten lisävarusteidensa ansiosta vaativaan käyttöön.

Fendt tarjoaa hieman yli 100:n hevosvoiman kokoluokkaan suomalaisella moottorilla ja portaattomalla voimansiirrolla varustettuja malleja. Testikoneemme monipuolista vakiovarustusta oli täydennetty mm. automaattiohjauksella. Siksi Fendt Vario 313 on kiinnostava vaihtoehto erikoisviljelyyn tai muuhun monipuoliseen käyttöön.
Uolevi Oristo
Fendt Vario 313 -traktori menestyi Tractor of the Year -kilpailussa, jossa se valittiin yleistraktoreiden sarjassa Vuoden 2019 traktoriksi.

Fendt 313 edustaa 300-sarjan moottoriteholtaan suurinta mallia. Voimanlähde on 138-hevosvoiman nelisylinterinen, konsernin oma suomalaisvalmisteinen moottori. Mallinumeron S4-merkintä tarkoittaa, että traktori täyttää uusimman nelospäästötason. Päästöt pidetään kurissa lisäaineen avulla. Saksalaisen DLG-tutkimuslaitoksen mukaan Fendt Vario 312 S4 -mallin polttoaineenkulutus oli maksimiteholla 226 g/kWh ja ureaa kului 7,4 % käytetyn polttoaineen määrästä. Nämä arvot ovat toistaiseksi alhaisimmat alle 100 kW:n moottorille mitatut kulutuslukemat.

Tilaajalle
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Katso tilausvaihtoehdot
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
Tilaajalle
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Katso tilausvaihtoehdot
Lue lisää