Traktorit
konevuokraus

Konevuokraus yleistyy — koneen voi vuokrata eri tavoilla

Koneiden vuokraus on keino nostaa käyttöastetta ja alentaa siten tuntikustannuksia. Vuokrauksen yleistymistä rajoittaa kaluston puute, sillä vuokraajan olisi löydettävä asiakas koneelle myös talvella eikä vain kesän kiihkeimmän sesongin aikaan. Markkinoille on tullut myös palveluita, joilla koneiden omistajat voivat vuokrata vapaana olevaa kalustoaan toisille yrittäjille.
MICHEL VELDERMAN
Konevuokrauksen suosio riippuu toimialan omaksumista käytännöistä, jotka vaihtelevat maittain. Vuokraus on erittäin yleistä maanrakennusalalla ja projektirakentamisessa, jossa tarvittavan kaluston tyyppi sekä luku- ja käyttömäärät vaihtelevat työmaittain.

Konevuokrauksen suosio riippuu ensi sijassa toimialasta ja sen omaksumista käytännöistä, mutta käytännöt vaihtelevat maittain. Vuokraus on erittäin yleistä maanrakennusalalla ja projektirakentamisessa, jossa tarvittavan kaluston tyyppi, sekä luku- ja käyttömäärät vaihtelevat työmaittain.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Tilaa Koneviesti Digi edulliseen tarjoushintaan.
Tilaa Koneviesti Digi 8,90€/kk
Jos olet jo tilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi