Traktorit
Massey Ferguson 6100 -sarjan traktorit

Käytetty Massey Ferguson 6100 -sarjan käyttäjäkommentti: Mukavan vääntävä Massikka

Köyliöläisen Reijo Välilän Agrimarketin esittelykoneena vuonna 1997 ostama Massey Ferguson 6150 Dynashift siirtyi hiljattain sukupolvenvaih- doksen myötä Tero Välilän ja Mia Valtosen omistukseen. Traktorin käyttötuntimittarissa on nyt noin 5 000 tuntia, tosin Teron laskujen mukaan mittari pyörii hieman laiskasti, sillä 3 tunnin ajon aikana mittariin kertyy 2 tuntia.
Massey Ferguson 6150 Dynashift on palvellut kuormaustöissä ja kyntötraktorina Välilän tilalla kohta 20 vuotta. Tero Välilä tunnustautuu MF-mieheksi, sillä merkin traktoreita on tilalla 7 kappaletta.

6150 on ollut pääasiassa etukuormaintraktorina perunan, juurikkaan ja porkkanan lastauksessa sekä muissa viljelytöissä. Toinen vakiotyö traktorilla on ollut kyntäminen. “Traktorilla on mukava kyntää, sillä nostolaitteen käyttö on mukavaa ja sen hallintalaitteet sijaitsevat hyvillä paikoilla. Nostolaite jaksaa nostaa myös raskaammat aurat ja nostolaitteen jousitus parantaa ajomukavuutta siirtoajossa”, Reijo kertoo.

Haluatko lukea koko jutun?
Tilaa Koneviesti Digi edulliseen tarjoushintaan.
Tilaa Koneviesti Digi 8,90 €/kk Kirjaudu sisään
Jos olet jo tilaaja, pääset lukemaan jutun kirjautumalla sisään.
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi 8,90 €/kk
Aiheeseen liittyvät artikkelit