Traktorit
Käytetty

Massey Ferguson 6100 -traktorit – Tietokone entistä tärkeämmäksi osaksi traktorin hallintajärjestelmiä

Massey Fergusonin mallistoa uudistettiin vuonna 1995, kun kaksi uutta mallisarjaa esiteltiin. Mekaaniset muutokset edeltäviin malleihin olivat melko pieniä, suurimpia uutuuksia olivat uudet ohjaamot hallintalaitteineen ja tietokoneiden esittely osaksi traktorin hallintajärjestelmiä.
Valmistaja
6100-sarjassa oli lopulta 9 eri mallia, joista kaikkia ei kuitenkaan tuotu Suomeen. Kuvassa ovat aikansa huippumallit ennen 1997 esiteltyä 6190-mallia. Tehokkain nelisylinterinen 6150 lastaa tehokkaimman kuutoskoneisen 6180 Dynashiftin perävaunua.

Massey Fergusonin 6100-sarja esiteltiin suurelle yleisölle vuoden 1995 SIMA-näyttelyssä. Se tuli korvaamaan vuonna 1986 esitellyn 3000-sarjan mallit, jotka olivat pysyneet lähes muuttumattomina koko 9-vuotisen olemassaolonsa aikana. Samaan aikaan yhtiön yritystoiminnat olivat kovassa myllerryksessä, sillä Agco oli hankkinut itselleen tämän perinteikkään brittivalmistajan koko osakekannan vuonna 1994 amerikkalaiselta Varity-yhtiöltä.

Tilaajalle
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Katso tilausvaihtoehdot
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
Tilaajalle
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Katso tilausvaihtoehdot
Lue lisää