Traktorit
Esittely

Tractor of the Year 2019 - Traktorivalmistajat vetävät henkeä

Tractor of the Year -kilpailu käynnistyi jälleen, voittaja julkistetaan 7.–11.11.2018 järjestettävässä Eima-näyttelyssä Italiassa. Tänä vuonna finalisteja on aiempia vuosia vähemmän, koska moottoreiden päästörajat kiristyvät jälkeen asteittain jo ensi vuodesta lähtien. Siksi seuraava uutuustulva tullaan näkemään Agritechnica 2019 -näyttelyssä.
Case osallistuu pääsarjaan Maxxum 145 ActiveDrive8 -mallilla, joka on varustettu valmistajan uusimmalla voimansiirrolla. Kaksoiskytkintekniikkaan perustuvassa vaihteistossa joka aluevaihteella on käytössä 8 pikavaihdetta.

Päästömääräysten kiristyminen ja traktoreita koskevan lainsäädännön muutokset vaikuttavat uusien mallien esittelyaikatauluun. Valmistajat ajoittavat teknisten muutosten julkaisun samaan hetkeen, jolloin mallistoa on joka tapauksessa päivitettävä tai täydennettävä päästömääräysten tai muiden teknisten vaatimusten kiristyessä.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 7,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää