Traktorit

John Deere 2036R -kiinteistötraktori - Ketterä kiinteistönhuoltaja

Jonh Deeren 2R-sarjan traktorit päivittyivät viime vuonna. Ulkoisten uudistusten lisäksi esimerkiksi kuljettajan ergonomia on parantunut. Tutustuimme uutuuteen ja kerromme myös kiinteistöhuoltoyrityksen käyttökokemuksia uudistuneista malleista.
JD 2036R:n etunostolaitteen nostokyky on 400 kg. Kevytkäyttöiset työlaitteet pyörivät hyvin 20,2 l/min tuottavalla lisähydrauliikalla. Esimerkiksi voimaa vaativan lumilingon pyöritykseen eteen saa myös mekaanisen voiman ulosoton.

John Deeren USA:ssa valmistettava pientraktorisarja koostuu neljästä kokoluokasta. Pienin malli on kooltaan puutarhatraktoria vastaava 1026R, jossa on tehoa 25 hevosvoimaa. Suurimmassa 4066R-mallissa tehoa on jo 66 hevosvoimaa. Yhteistä kaikille malleille on hydrostaattinen voimasiirto ja neliveto. Isommissa malleissa vaihteistoksi voi valita myös hydraulisella suunnanvaihtimella varustetun 12-vaihteisen kovan laatikon.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 7,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää