Traktorit
Käytetty

Valmet 6400 -traktori oli suosittu työjuhta sekä räätälöidyn traktorivarustelun edelläkävijöitä – ostajan on syytä tarkistaa traktorin varustelu tarkkaan

KV Käytetty -artikkelisarjan aloittaa Valmetin mallistossa suosituksi noussut 6400-malli. Useat jutussa mainitut seikat koskevat myös muita 6000-sarjan malleja. Esittelemme muutaman traktorien omistajien meille raportoiman yleisen vikakohteen, jotka kannattaa tarkistaa käytetystä traktorista, sillä ennakointi voi pelastaa turhilta remonteilta.
1990-luvulla Valmetin mallistoon kuuluivat 100-sarja, 6000-sarja ja 8000-sarja. 100-sarjan jatkumoa oleva uusi A-sarja esiteltiin vastikään Sima-näyttelyssä, N-sarja on 6000-sarjan perillinen ja T-sarja 8000-sarjan.

Valtra esitteli ensimmäiset Mezzo- eli 6000-sarjan mallinsa vuoden 1991 helmikuussa Norjan Rörosissa. Uuden malliston suunnitteluun ryhdyttiin 80-luvun puolella, sillä Volvon toimitussopimus voimansiirtojen ja vaihteistojen osalta oli päättymässä.

Tilaajalle
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Katso tilausvaihtoehdot
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
Tilaajalle
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Katso tilausvaihtoehdot
Lue lisää