Traktorit

Tractor of the Year 2017 - Uudet ehdokkaat

Tractor of the Year 2017 -kilpailu käynnistyi 20. kerran kuluvan vuoden maaliskuussa. Eri sarjojen voittajat julkistetaan Eima-näyttelyssä marraskuussa. Seuraavilla sivuilla on esimakua kilpailuun osallistuvista traktoreista jo Koneviestissä esiteltyjen uutuuksien lisäksi.
Casen mallistossa nähdään nimimuutos, kun Farmall U Pro -mallit nimetään jatkossa Luxxumeiksi. ZF:n mekaaninen vaihteisto on vaihdettu niin ikään ZF:n valmistamaan 16-portaiseen robottivaihteistoon, jonka välitykset voidaan tuplata mekaanisen alennusvaihteiston avulla. New Hollandin T5:sen tavoin vaihteistoa voidaan uusissa malleissa hallita etukuormaimen vivusta. Muutaman minuutin koeajon perusteella kuormaimen vivussa olevalla vedonvapauttimella on mahdollista jopa ryömittää traktoria. Moottorin vakiokierrosluvun muistipaikat ja voimanulosoton automaattinen kytkentä, puhumattakaan uudesta etujousituksesta tekevät menosta mukavaa niin pellolla kuin tieajossakin. (TV)

Viime vuonna Agco oli mukana vahvalla edustuksella ja hyvällä menestyksellä. Tämänvuotisessa kilpailussa CNH:n traktorit ovat enemmistössä.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Tilaa Koneviesti Digi edulliseen tarjoushintaan.
Tilaa Koneviesti Digi 8,90€/kk
Jos olet jo tilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Aiheeseen liittyvät artikkelit