Traktorit
Esittely

Massey Ferguson uudisti kerralla useamman traktorimallin – uusissa 8S-malleissa portaaton voimansiirto

Massey Ferguson esitteli syyskuun alussa reilusti traktoriuutuuksia, uudet mallimerkinnät kertovat nyt selkeästi traktorin kokoluokan ja moottorin maksimitehon.
Eve Hilaire Lancery/Valmistaja
Perävaunun edessä olevan 6S.145-mallin maksimiteho on mallimerkinnän mukaiset 145 hevosvoimaa ilman lisätehoa, lisäteholla voimaa on tarjolla 160 hevosvoimaa. Malli korvaa 6714S-mallin. Kuormainkoneena taas kuvassa on 155-hevosvoimainen 7S.155, joka korvaa 7715S-mallin.

Massey Fergusonin mallistossa kaksi ensimmäistä numeroa ovat merkinneet akseliväliä ja traktorin kokoluokkaa, mallistouudistuksessa myös mallinumerointi on uudistettu selkeämmäksi.

Jatkossa ensimmäinen numero kertoo traktorin rungon koon, sitä seuraava kirjain varustelutason ja pisteen jälkeen tulevat numerot traktorin maksimitehon ilman lisätehoa ISO TR 14396 -normin mukaan.

Tilaajalle
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Katso tilausvaihtoehdot
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
Tilaajalle
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Katso tilausvaihtoehdot
Lue lisää