Traktorit
Vertailu Valtra G 115

Valtra G 115 -traktori & G5S-etukuormaaja: Hyvä ahtailla alueilla

Valtrassa on pienin kääntösäde, mikä tekee siitä parhaan valinnan, jos tehdään kuormaintyötä ahtaissa paikoissa.
Marcus Pasveer
G-sarja on ketterä kuormainkone, jonka kuormaimen hallinta on tarkkaa ja miellyttävää.

Kaikissa Valtran uuden sarjan malleissa on hyvä etukuormaimen hallinta. Hallintavipu on hyvin herkkä ja tarkka, lisäksi tehdasasenteisen Ålö G5S -etukuormaimen kanssa on ilo tehdä töitä. Hydrauliikan tuotto on erittäin hyvä. Kun traktorin käynnistää, hydrauliikka aktivoidaan yhdellä napinpainalluksella. Sama pätee myös aisajousituksen kytkemiseen päälle ja pois. Agco-yhteistyön vuoksi, traktorin vaihteiston säädöt ovat hyvin samanlaisia Massey Fergusonin kanssa. Monien säätöjen avulla on helppoa hienosäätää traktoria etukuormaintyöhön – esimerkiksi kytkimen aggressiivisuutta tai jarrupolkimesta toimivaa vedonvapautustoimintoa. Traktorissa on myös hydrauliikan aputoimintoja, kuten kierrosluvun lisääminen automaattisesti, kun etukuormaajaa käytetään. Valtralla on etulyöntiasema etukuormaintyössä, sillä se on erittäin ketterä. Siinä on pienin kääntösäde testin seitsemästä traktorista.

Tilaajalle
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Katso tilausvaihtoehdot
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
Tilaajalle
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Katso tilausvaihtoehdot
Lue lisää