Traktorit
Vertailu Massey Ferguson 5712

Massey Ferguson 5712 -traktori & FL.4121 -etukuormaaja: Lähes kaikki asiat hyvin

Massey Fergusonin luiskanokka yhdistettynä tähän kuormaimeen tekevät yhdistelmästä mukavan etukuormaintyöhön. Erikseen mainittavia hyviä puolia ovat näkyvyys ja lastaustuntuma. Joidenkin asetusten tekeminen voisi kuitenkin olla helpompaakin.
Marcus Pasveer
Massikan 5700-sarjaa pidetään hyvänä kuormaintraktorina, ominaisuudet olivat kohdallaan myös tässä vertailussa.

Massey Fergusonin 5700-sarjalla on hyvä maine etukuormaajatraktorina. Myös vertailussa ollut MF 5712S Ålön FL.4121 -kuormaimella ansaitsee tuon maininnan. Työskentely yhdistelmällä on loistavaa monesta syystä. Kuormaajan käyttövipu, joka on sijoitettu käsinojaan, ei ole välttämättä ergonomisesti paras, mutta se on erittäin tarkka ja siinä on hyvä tuntuma ja sopiva vastusvoima. Jotkut testikuljettajista arvioivat vivun testin parhaaksi. Kuormainta voi alkaa käyttää heti kun kone on käynnissä, ja kuten Zetorissa, kokonaisuus tuntuu olevan hyvin tasapainossa. Vaihteistossa on paljon toimintoja ja asetuksia, kuten ohjelmoitava oletusperuutusvaihde. Aisajousitusta ja työlaitteen lukitusta käytetään mittariston alakulman näytöstä, mikä ei ole kaikkein käytännöllisin ratkaisu.

Tilaajalle
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Katso tilausvaihtoehdot
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
Tilaajalle
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Katso tilausvaihtoehdot
Lue lisää