Traktorit
Vertailu John Deere 6120 M

John Deere 6120 M -traktori ja 603R -etukuormain: Nopeus ja tarkkuus ovat hyvä yhdistelmä

John Deere ja saman merkin kuormain ovat hyvä pari kuormaustyöhön. Yhdistelmä tuntuu jämerältä, vakaalta ja varsinkin hyvin tarkalta ja nopealta. Nostokorkeus voisi olla suurempi.
John Berg Christensen
John Deere oli varustettu merkin omalla kuormaimella, jonka liikkeet olivat ripeät mutta hallinta silti tarkkaa ja miellyttävää.

Kuormaimen vipu on kiinnitetty kyynärnojaan ja on perusasetuksissaan lähes liian herkkä epätasaisella alustalla työskennellessä. Ergonomiamielessä kädelle voisi olla hieman lisää liikkumatilaa kuormattaessa. 6120M- traktorissa voidaan säätää sekä virtausta että venttiilien avautumista – nämä tekijät yhdessä tekevät kuormaimesta vähemmän herkän, mutta silti tarkan. Kuormaimella on ilo lastata, ja se on yksi testin nopeimmista. Traktori on helppo ohjattava ja ajaessa vaihteistoautomatiikasta on paljon hyötyä. Kaiken lisäksi suuntaa pystyy vaihtamaan myös kuormaimen vivun painikkeesta. Hydrauliikan aktivoimiseen käynnistyksen jälkeen riittää yksi napinpainallus. 6120M on testin painavin traktori, mutta tätä ei ainakaan testin puitteissa huomannut.

Tilaajalle
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Katso tilausvaihtoehdot
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
Tilaajalle
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Katso tilausvaihtoehdot
Lue lisää