Traktorit
Esittely Claas Cemos

Claas Cemos -säätöavustinjärjestelmä käy vuoropuhelua traktorin kuljettajan kanssa – Cemos optimoi traktorin ja työkoneen yhdistelmän opastamalla rengaspaineet ja painotuksen kohdalleen

Claas laajensi puimureista tutun Cemos-säätöavustinkonseptinsa traktoreihin ja voitti sillä Agritechnica-näyttelyn hopeamitalin vuonna 2017.
Tapio Vesterinen
Cemos-järjestelmä tuo Cebis-näyttöön yhden uuden valikon, jonka kautta traktori–työkone-yhdistelmän optimointi hoituu.

Traktoreiden Cemos tuotiin markkinoille alkuvuodesta ja ensimmäinen järjestelmällä varustettu traktori on saapunut Suomeen. Claas Cemos -järjestelmä käy vuoropuhelua kuljettajan kanssa ja tehostaa siten traktorin työskentelyä. Cemos-järjestelmä on saatavilla portaattomalla Cmatic-voimansiirrolla ja Cebis-terminaaleilla varustettuihin Arion- ja Axion-malliston traktoreihin.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 7,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää