Traktorit
Esittely

Massey Fergusonin koko traktorimallisto on nyt saatavilla Suomessa – myös kiinteistötraktorit ja uusi Alpine-malli maahantuontiohjelmassa mukana

Massey Fergusonin maahantuontiohjelma laajenee, sillä maahantuoja Turun Konekeskus on ottanut valikoimiinsa koko merkin mallivalikoiman. Uutena tulokkaana mallistossa ovat kiinteistötraktoreiden lisäksi 3700-sarjan Alpine-mallit.
Tapio Vesterinen
Massey Ferguson 1735 M -kiinteistötraktorin maksimiteho on 35 hevosvoimaa. Hydrostaattivaihteisto ja ilmastoitu ohjaamo kuuluvat vakio- varusteisiin.

Suomessa saatavilla oleva Massikka-mallisto alkaa nyt 20-hevosvoimaisesta 1520-mallista ja päättyy 405-hevosvoimaiseen 8740 S -malliin. Maaliskuussa Suomen markkinoille lanseerattu kiinteistötraktorimallisto alkaa 20-hevosvoimaisista avomalleista, mutta maahantuoja uskoo kysynnän kohdistuvan kuitenkin suurempiin, 35–67-hevosvoimaisiin 1700 M -sarjan malleihin.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 7,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää