Traktorit
Vertailu Traktorivertailu 2021

Traktorivertailun loppukamppailussa oli tiivis kärkinelikko – testikoneista yksikään ei ole huono ostos

Suuret piste-erot vaikuttivat olevan historiaa traktorivertailuissa. Valmistajat parantavat tuotteitaan vuosi vuodelta, ja huonot traktorit ovat pudonneet pois markkinoilta. Tälläkin kertaa piste-erot varsinkin kärkinelikon kesken olivat hämmästyttävän pieni. Traktorien vahvuudet painottuivat kuitenkin eri osa-alueille.
Marcus Pasveer
Jutun lopussa on pistetaulukko, josta näet jokaisen vertailuun osallistuneen traktorin kokonaispistemäärän sekä pisteet eri osa-alueilta.

Oheinen pistetaulukko kertoo traktoreiden järjestyksen sekä pisteiden jakautumisen eri osa-alueiden välillä. Maksimipistemäärä oli 1 000 pistettä, joka jakautuu teknisiin pisteisiin (enintään 400 pistettä) ja kuljettajapisteisiin (enintään 600 pistettä). Tekniikkapisteissä on pisteytetty teknisten mittausten tuloksia, kuten polttoaineen kulutusta, ohjaamomelua ja nostovoimaa. Kuljettajapisteissä on arvioitu traktoreiden käytettävyyttä, kuten käytön helppoutta, ergonomiaa, ajo-ominaisuuksia ja ylläpitoa.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 7,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää