Traktorit
Valtra A-sarja

Valtra esitteli uudet viidennen sukupolven A-sarjan mallit – suosittuun etukuormaintraktoriin on nyt saatavilla uusi HiTech 2 -voimansiirto

Valtra julkisti 70-vuotislehdistötilaisuutensa yhteydessä uudet viidennen sukupolven A-sarjan mallit. Konepeiton kosmeettisten muutosten lisäksi moottorit täyttävät nyt viimeisimmät päästövaatimukset ja kolmisylinterisiin malleihin esiteltiin uusi pikavaihteella varustettu vaihteisto.
Valmistaja
Valtra esitteli tammikuun lopulla A-sarjan viidennen sukupolven mallit. Traktori on suosittu kuormainkone, yli puolet A-sarjan traktoreista varustetaan tehtaalla etukuormaimella.

Väistyvän Valtran 4. sukupolven A-sarjan tavoin uudessakin mallistossa on seitsemän eri mallia, kaikki tason 5 päästömääräykset täyttävillä 3- ja 4-sylinterisillä Agco Power -moottoreilla varustettuna. Mallisto ulottuu 75 hevosvoimasta 135 hevosvoimaan. Nelisylinteristen traktoreiden teho on kasvanut viidellä hevosvoimalla ja kaikkien mallien huoltoväli on kasvanut 600 tuntiin.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 7,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää