Traktorit
Esittely Valtra T194

Valtra T194 automaattiohjauksella ja Kesla 700T -metsäkuormain on lyömätön kaksikko – monipuolinen kokonaisuus paalien keruussa ja kalkin levityksessä

Traktoriin asennetusta metsäkuormaimesta on hyötyä muuallakin kuin metsässä. Samalla traktorilla voidaan hoitaa sekä lastaus että kuljetus kärryjä irrottamatta. Monissa töissä tarve erilliselle lastauskoneelle sekä sen kuljettajalle poistuu, ja parhaassa tapauksessa työsaavutus kasvaa.
Mikael Torvinen
Traktoriin takasiltasovitteella asennettu metsäkuormain mahdollistaa muovitettujen kanttipaalien keräämisen ja kuljettamisen yhden kuljettajan voimin. Tuppisovitteinen metsäkuormain ei tarvitse tukijalkoja kuten kärryn aisalle sovitettu, minkä ansiosta kuormaus voi jatkua traktorin liikkuessa.

Loimaan Mellilässä sijaitsevan, hevosrehuja ja olkia tuottavan Pollenpaali Oy:n metsäkuormaimella ja automaattiohjauksella varustettu traktori on tärkeässä roolissa sekä sadonkorjuussa että urakoinnissa. Sadonkorjuussa traktori vastaa yhden päätuotteen, eli muovitettujen säilöheinäpaalien keräämisestä, ja nosturi on myös tehokkain vaihtoehto kuorma-auton lastaamiseen asiakastoimituksia varten. Muulloin traktorilla urakoidaan kalkin ja kipsin levitystä. Sekä paaleja käsitellessä että kalkkia lastatessa kuormaimelle kertyy tuhansia nostoja vuodessa.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 7,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää