Traktorit
Massey Ferguson MF 5S

Massey Ferguson esitteli uudet 5S-mallit – 5700-sarjan korvaajamallistossa on viisi mallia tehoiltaan 105–145 hevosvoimaa

Massey Ferguson uudistaa 105–145 hevosvoimaisten traktoreidensa mallistoa korvaamalla aiemman 5700-sarjan MF 5S -malleilla. Ulkonäön lisäksi myös tekniikka uudistuu, mutta muutokset ovat maltillisempia kuin heinäkuussa 2020 esitellyssä 8S-sarjassa. Ohjaamo ja moottori on sijoitettu perinteiseen tapaan, eikä niiden välissä ole jäähdytysilman kiertoa tehostavaa väliä 8S-mallien tavoin.
Valmistaja
Massey Ferguson 5S -sarjaan kuuluu 5 mallia, jotka kattavat teholuokan 105–145 hv kymmenen hevosvoiman portain.

Massey Ferguson profiloituu tässä kokoluokassa vahvasti kuormaintraktorina. Hyvä näkyvyys on kuormainkoneen tärkeimpiä ominaisuuksia, minkä vuoksi Massey Ferguson on jo vuodesta 1993 lähtien valmistanut ”luiskanokkia”. Aiempaa pienempi kääntösade ja nopeutettu ohjaus (ratin kierrosten määrää voi säätää välillä 1–4) ovat kuormainkäytössä käteviä ominaisuuksia.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 7,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää