Traktorit
Kokeilu Claas Arion 660 Cmatic

Claas Arion 660 Cmatic -traktorissa on Claasin oma portaaton voimansiirto – mukava ohjaamo, monipuolinen ajovipu ja kookas rengastus toimivat hyvin pellolla ja tiellä

Koneviesti kokeili Claas Arion -sarjan suurinta mallia syystöissä. Arion 660 -traktorissa näkyy Claasin pitkä kokemus korjuukoneiden valmistajana, sillä sen hallintajärjestelmä ja ajovipu poikkeavat traktoreiden valtavirrasta. Portaaton voimansiirto on Claasin omaa valmistetta.
Uolevi Oristo
Claas Arion 660 Cmatic on tehokkain Arion-malli. Maksimiteho ilman lisätehoa on 185 hevosvoimaa, lisäteho antaa oikeissa olosuhteissa vielä 20 hevosvoimaa lisää.

Claasin edustuksen muutos Finnish Agro Machineryltä Hankkijalle toi myyntiorganisaatiolle leveämmät hartiat ja Claasin traktoreiden myynti onkin kääntynyt kasvuun. Otimme syksyllä kokeiluun Suomessa suosituimpaan kokoluokkaan osuvan Arion 660 -mallin. Traktori on Arion 500- ja 600-sarjan suurin traktori. Arion-mallisarjoja on kolme, Arion 400 on powershift-vaihteistolla ja FPT-moottorilla varustettu maksimiteholtaan 90–140 hv:n tehoinen mallisto.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 7,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää