Traktorit

Traktoriuutuuksien esittelyt ovat siirtyneet näyttelyistä digitaalisiksi – kokosimme yhteen tänä syksynä esitellyt traktoriuutuudet

Traktoreiden tuotekehitys ja valmistus on pitkäjänteistä toimintaa, joka jatkuu koronasta huolimatta. Traktorivalmistajat esittelevätkin tuotteitaan lähes tavanomaiseen tahtiin, vaikka useimmat alan näyttelyt onkin peruttu. Siksi uutuuksien esittely on siirtynyt verkkoon ja pienimuotoisiin tapahtumiin. Olemme koonneet tähän artikkeliin traktorivalmistajien tuoreimmat malliuudistukset.
Uolevi Oristo

Monet tänä vuonna myyntiin tulevista uusista malleista on esitelty jo viime syksynä Agritechnica 2019 -näyttelyssä Hannoverissa. Uutuudet painottuvat osittain vielä moottoreiden päästöluokkiin, koska Stage 5 -päästötasoon siirtymisen takaraja painaa päälle – siitä huolimatta että yli 130 kilowatin ja alle 56 kilowatin traktoreita koskeva tason 5 päästöluokan voimaan tuloa siirrettiinkin.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 7,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää