Traktorit
Esittely John Deere 7R

John Deeren tehokkaamman pään traktorimallisto uudistuu - yhä suurempi osa uuden 7R-malliston komponenteista ovat täysin intergoituja ja ohjaamo modernisoitu

John Deeren uudet 7R- ja 8R-mallistot esiteltiin viime syksynä Agritechnicassa, nyt ensimmäiset yksilöt ovat saapuneet Suomen työnäytöksiin. Käyttäjälle näkyvin uudistus on kokonaan uudistettu ohjaamo, jossa kaikki olennaisimmat hallintalaitteet liikkuvat istuimeen kiinnitetyssä kyynärnojassa.
Tapio Vesterinen
John Deere 7R 330 on toiseksi tehokkain Suomessa myytävä 7R-malli. Mallin moottori tuottaa 363 hevosvoiman maksimitehon, lisäteholla voimaa on tarjolla kuljetusajossa ja voimanottokäytössä 373 hevosvoimaa.

John Deere esitteli syksyn 2019 Agritechnicassa uudet 7R- ja 8R-mallinsa. Molempia traktorisarjoja yhdistää sama ohjaamo, mutta Suomessa 7R on kokonsa puolesta suositumpi. 7R- ja 8R-mallistot menevät tehojensa puolesta limittäin, mutta 8R-mallisto ulottuu pitkälti yli 400 hevosvoiman tehoihin ja 8R-malleja on lisäksi saatavilla niin kaksi- kuin nelitelaisinakin 8RT tai 8RX-versioina.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 7,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää