Traktorit
Fendt 924 Vario

Urakointiparivaljakko Fendt 924 Vario -traktori ja Samson-lietevaunu – Jyrkinen Oy tarjoaa urakointia käytetyllä kalustolla

Uuden traktorin ja lietevaunun hankintaan olisi huvennut reilusti yli 200 000 euroa, mikä on uudelle yrittäjälle liian riskialtis ja raskas investointi. Siksi Tatu Jyrkinen aloitti lieteurakoinnin tunnetuilla konemerkeillä, jotka on hankittu käytettyinä. Asiakkaita on löytynyt mukavasti, mutta kalenterissa on vielä tilaa.
Uolevi Oristo
Tatu Jyrkisen Fendt 924 on vuosimallia 1999, Samson lietevaunu on vuodelta 2010. Koneet ovat käytettyinä hankittuja, mutta kunnoltaan urakointiin sopivia. ”Oman työnsä laatua on vaikea kehua, mutta siisti kalusto puhuu puolestaan, kertoo Jyrkinen.

Tatu Jyrkinen on tehnyt pitkään kone- ja maataloustöitä kuljettajana sekä maataloustyöntekijänä, minkä lisäksi hän korjannut ja huoltanut erilaisia koneita.

Tatu päätti panostaa lietteen levitykseen, koska tiukkenevat ympäristömääräykset sekä viljelijöiden nykyisen konekaluston vanheneminen lisäävät kiinnostusta teettää lietteen ajo urakoitsijalla.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 7,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää