Traktorit
Massey Ferguson 8S

Massey Fergusonilta täysin uusi 8S mallisto suosittuun, yli 200 hevosvoiman kokoluokkaan

Massey Ferguson 8S -mallisto on kiinnostava uutuus suosittuun yli 200 hevosvoiman teholuokkaan. Näkyvin uutuus on ohjaamon ja moottoritilan välissä oleva 24 sentin aukko, joka parantaa moottorin jäähdytystä ja vähentää lämmön ja melun siirtymistä ohjaamoon. Traktoriin on saatavissa 28-portainen suorakytkentävaihteisto ja säästöhydraulikka, jonka tuotto on 205 l/minuutissa vain 1 600 moottorin kierroksella.
Valmistaja/John Gate
Massey Ferguson 8S sopii isojen työkoneiden vetoon, koska siinä on nelinopeuksinen voimanotto. Suurta hydrauliikkatehoa vaativien työkoneiden käyttö onnistuu kohtuullisilla moottorin kierroksilla, koska Eco-hydrauliikka tuottaa 205 l/min öljynvirtauksen 1650 moottorin kierroksella.

Massey Ferguson esitteli viime Agritechnicassa uuden Next-traktorikonseptin, jonka kerrottiin näyttävän suuntaa lähitulevaisuudessa esiteltäville malleille. Tällä kertaa odotusaika oli harvinaisen lyhyt, sillä uusi Massey Ferguson 8S -traktori esiteltiin 24.7.2020.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 7,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää