Traktorit
Kokeilu Solis 26

Solis 26 -traktori on hinnaltaan melko lähellä traktorimönkijää, mutta selvästi mönkijää monipuolisempi työkone

Solis-traktoreiden myynti alkoi Suomessa toden teolla reilut pari vuotta sitten. Kokeilussa ollutta Solis 26 -traktoria on tuotu maahan parissa vuodessa reilusti yli 100 kappaletta. Otimme selvää pikkupuurtajan ominaisuuksista monipuolisissa töissä.
Tapio Vesterinen
Solis 26 -traktori on monipuolinen työkone. 26 hevosvoimaa ei kuulosta paljolta, mutta riittää esimerkiksi jyrsimen pyörittämiseen mainiosti.

Solisen takana on intialainen traktorivalmistaja Sonalika, joka valmistaa vuodessa yli 300 000 traktoria. Japanilainen Yanmar omistaa Soliksesta 30 %. Suomen maahantuontiohjelmaan kuuluu tällä hetkellä viisi eri mallia, joista Solis 26 on pienin. Kaikki traktorit ovat CE-hyväksyttyjä ja ne toimitetaan tieliikenteeseen rekisteröitynä.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 7,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää