Traktorit
Esittely McCormick X7.624 VT-Drive

McCormick X7.624 mukautuu monipuoliseen käyttöön

McCormick esitteli Agritechnicassa uudistetun X7.6-sarjan. Mallisto täydentyi suuremmilla moottoritehoilla aina 230 hevosvoimaan asti. Muutoksia tuli esimerkiksi voimansiirtoon sekä hallintalaitteisiin. Uusien ominaisuuksien mukaan mahtuu myös muutamia edistyneempiä toimintoja.
Tuomas Anttila
McCormick X7.6:n ulkonäkö on muuttunut noudattamaan isoveljensä X8:n muotoilua. Traktorin ulosotto on aiempaa järeämpi eikä ulosottotehoa tarvitse enää rajoittaa, minkä ansiosta esimerkiksi 6-metrinen vaakatasojyrsin kulki traktorilla ongelmitta.

Italialainen Argo Tractors valmistaa McCormick-traktoreita kattavasti eri kokoluokkiin, aina viinitiloille suunnatuista erikoistraktoreista 300-hevosvoimaisiin X8-malleihin. Mallisto vastaa teknisiltä ominaisuuksiltaan sisarmerkki Landinin tarjontaa, mutta merkkejä erottaa värin lisäksi hallintalaitteet ja varusteet.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 7,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää