Traktorit
Esittely Claas Axion 960 Terra Trac

Claas Axion 960 Terra Trac -traktorin telat vähentävät maan tiivistymistä ja säästävät polttoainetta

Telojen käyttö lisääntyy isoissa traktoreissa ja korjuukoneissa. Telat nostavat hintaa, mutta pintapaine on alhaisempi kuin renkailla. Teloilla varustetun koneen leveys on pienempi, mikä helpottaa siirtoajoa. Telojen jousitus parantaa ajomukavuutta merkittävästi. Claas on hyödyntänyt puimureista 20 vuoden aikana keräämänsä kokemukset uusien Terra Trac -mallien kehitystyössä.
Uolevi Oristo
Claas Axion 960 Terra Trac traktorin moottoriteho on 323 kW/440 hv. Telatraktori sopii erinomaisesti raskaaseen vetotyöhön, koska telojen luisto on käytännössä nolla. Telojen kantopinta-ala on kolmanneksen suurempi kuin renkaiden. Telat lisäävät traktorin painoa kolmella tonnilla.

Telojen käyttö traktorissa on vanha keksintö, jonka kiinnostus on traktoreiden koon kasvun vuoksi kasvanut. Markkinoille on tullut useita sarjavalmisteisia, joko yhdellä tai kahdella telaparilla toteutettuja ratkaisuja.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 7,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää