Traktorit
John Deere

John Deeren myynti on alkanut Witraktorilla mukavasti – katso kartalta, missä Witraktorin myynti- ja huoltopisteet sijaitsevat

Wihurin John Deere -myynti käynnistyi heti vuoden vaihteessa, vaikka varsinainen vaihtopäivä oli toukokuun 2020 alussa. Wihurin myynti- ja jälkimarkkinointiverkosto on pääosin muodostettu, mutta täydennyksiäkin on vielä tulossa.
Uolevi Oristo
Witraktorilla on tällä hetkellä 10 myyntipistettä, joista pohjoisin sijaitsee Oulussa. Huollon puolella on 35 sopimushuoltopistettä sekä 9 omaa korjaamoa. Kuvassa on Witraktorin oma Liedon huoltopiste.

Wihurin John Deere -myynti käynnistyi jo tammikuussa, vaikka virallisesti myynti alkoi vasta toukokuun 2020 alussa. John Deeren koko maatalouskoneiden valikoima on todella kattava. Witraktorin toiminta painottuu kuitenkin ajettavien koneiden, käytännössä traktoreiden, puimureiden ja ajosilppureiden lisäksi älykkäisiin työkoneisiin, jotka toimivat vuorovaikutuksessa traktorin ohjausjärjestelmän kanssa.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 7,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää