Traktorit
Vertailu Trelleborg

Vertailussa neljän hintaluokan Trelleborg-renkaat – oikein käytettynä huippurengas tarjoaa edullista rengasta paremman vetokyvyn pellolla

650/65R38 on suosituin rengaskoko 120–170-hevosvoimaisissa traktoreissa. Tarjonta tässä kokoluokassa on laajaa, kuten on hintakirjokin. Otimme testiin neljä eri hintaluokan rengasta kalliimmasta VF-renkaasta budjettiluokan pyörään. Kallein rengas ei voittanut kaikissa mittauksissa, eikä halvin ollut huonoin. Neljän eurooppalaisen kone- ja maatalousalan lehden yhteistyönä tehdyn testin tuloksia voi käyttää apuna omassa rengasvalinnassa.
Michel Velderman
Trelleborgin rengastesti tehtiin yhteistyönä neljän eurooppalaisen lehden kesken. Mukana olevat lehdet olivat: Bedre Gardsdrift (Norja), Koneviesti (Suomi), Traktor Tech (Tanksa) sekä TREKKER (Hollanti).

Pyysimme Trelleborgia toimittamaan testiin neljä rengassarjaa 650/65R38-kokoluokassa sopivine eturenkaineen. Nykypäivän "perusmallin" ensiasennusrengasta edusti testissä Trelleborg TM800 PT, jonka PT-kirjaimet viittaavat merkin patentoituun Progressive Traction -kaksoisripateknologiaan.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 7,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää