Traktorit
Kokeilu New Holland T6 DynamicCommand

DynamicCommand-kaksoiskytkinvaihteisto on mainio lisä New Holland T6 -mallin vaihteistovalikoimaan – käyttömukavuudeltaan ja automatiikaltaan edellä powershiftvaihteistoja

Kokeilimme viime kesänä ja syksynä New Holland T6-traktorin uutta kaksoiskytkinvaihteistoa sekä neli- että kuusisylinterisellä moottorilla varustetussa traktorissa.
Tuomas Anttila
Vaihteiston nopeusautomatiikka toimii erinomaisesti ajosilppurin vierellä ajaessa. Kuljettajan hallitessa ajonopeutta ajopolkimella automatiikka valitsee usein taloudellisemman vaihteen, kuin mitä kuljettaja valitsisi.

New Holland laajensi T6-malliston vaihteistovalikoimaa kolmisen vuotta sitten, kun ElectroCommand-osapowershiftin ja portaattoman AutoCommandin rinnalle esiteltiin uusi DynamicCommand-nimellä tunnettu kaksoiskytkinvaihteisto. Uusi vaihteisto ei korvannut mitään olemassa olevaa vaihteistoa, vaan laajensi tarjontaa osapowershiftin ja portaattoman väliin.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 7,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää