Traktorit
Vertailu ValtraValmet 8450, Valtra T144

Uusi ja vanha Valtra vertailussa: ValtraValmet 8450 pärjää teknisesti hyvin Valtra T144 -mallia vastaan – ajomukavuuden, hydrauliikan ja vaihteiston osalta uusi traktori vetää pidemmän korren

Usein kuulee sanottavan, että jos Valtra valmistaisi vielä Mega-sarjaa, kävisi kauppa kuin häkä. Veimme teholtaan suunnilleen vastaavat ValtraValmet 8450- ja Valtra T144 -traktorit Vakolan mittauksiin ja tutkimme, onko puheissa perää.
Tapio Vesterinen
Koneviesti vertaili, miten ValtraValmet 8450 pärjää Valtran T144 -mallille. Peltotöihin traktoreilla ei kuitenkaan päästy syksyn runsaiden sademäärien vuoksi.

Teknisten mittausten lisäksi tarkoituksenamme oli verrata vanhemman ja uudemman traktorin ominaisuuksia myös käytännön peltotöissä, mutta valitettavasti tämä osuus epäonnistui syksyn kohtuuttomien sademäärien vuoksi.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 8,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää