Traktorit
Käytetty

Käytetty Ford New Holland 40 -sarjan traktori on luotettava ja käyttäjiensä arvostama traktori – 40-sarjan esittely oli Fordin merkittävin maatalouskoneinvestointi sitten 60-luvun

Ford lanseerasi vuonna 1991 omien sanojensa mukaan merkittävimmän traktoriuutuutensa sitten vuoden 1964, kun 10-sarja korvattiin uudella 40-sarjalla. Muutoksia oli tehty niin moottoriin, ohjaamoon kuin voimansiirtoonkin. Samoihin aikoihin Ford Motor Company valmistautui myymään traktoriosastonsa New Hollandille.
Valmistaja
7840 oli 100-hevosvoimaisella moottorillaan 40-sarjan pienin kuusisylinterinen malli. Traktoreita on varustettu runsain määrin jälkiasenteisella turboahtimella.

1980-luvulla Fordin traktoritehtailu oli vielä voimissaan ja 80-luvun puolivälissä Ford olikin maailmanlaajuisesti toiseksi suurin valmistaja heti Massey Fergusonin jälkeen. Ford oli kasvattanut Pohjois-Amerikassa markkaosuuksiaan ja lähestyi markkinajohdossa olleita John Deereä ja Internationalia.

Tilaajalle
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Katso tilausvaihtoehdot
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
Tilaajalle
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Katso tilausvaihtoehdot
Lue lisää