Traktorit
Kokeilu Case Puma 140 X

Case Puma 140 X -traktori tarjoaa kuusisylinterisen moottorin tehon ja väännön kohtuuhintaan – ylimääräisistä varusteista tinkimällä hinta on saatu painettua tehoisekseen edulliseksi

Hinnaltaan edullisille koneille on aina kysyntää, koska kaikki asiakkaat eivät arvosta viimeisintä, ja siten yleensä myös hintavinta tekniikkaa. Casen valikoimassa on kolme Puma X -mallia, joiden hinta on puristettu kiinnostaville lukemille. Case Puma 140X -mallin maksimiteho on 155 hevosvoimaa ja sen veroton tarjoushinta neljänkympin versiona on noin 85 000 euroa.
Uolevi Oristo
Case Puma 140X -traktoria testattiin viljatilan syystöissä ja kuljetuksissa.

Kesällä 2018 esiteltyyn Case Puma X -sarjaan kuuluu kolme eritehoista, 6-sylinterisellä moottorilla varustettua mallia. Testikoneemme Puma 140 X on malliston pienin, muut mallit ovat 150 X ja 160 X – tyyppinumero kertoo nimellistehon.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 8,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää