Traktorit
Farmiventtiili

Piippo Hydraulic Oy:n Farmiventtiili – sujuvaa vetovarsien säätöä

Traktoreiden vetovarsien sivurajoittimiin on ollut tarjolla hydraulisia ratkaisuja jo viitisenkymmentä vuotta. Mutta maalaisjärkisen ohjausjärjestelmän ja venttiililohkon puute on hidastanut niiden yleistymistä. Kotimaisen Piippo Hydraulic Oy:n Farmiventtiili on suunniteltu hydraulisten sivurajoittimien älykkääseen ohjaukseen. Farmiventtiili on ollut markkinoilla jo useampia vuosia, joten käyttäjäkokemuksiakin alkaa olla.
Visa Vilkuna
Juha Hopsu viljelee luomuna apilan, timotein, ohran ja kauran siementä. Automaattiohjauksella ja Farmiventtiilillä varustettu John Deeren 6130 R on osoittautunut mieluisaksi työkaveriksi.

Viitapohjassa reilun 80 hehtaarin alalla luomuna apilan, timotein, ohran ja kauran siementä tuottavalla Juha Hopsulla on parin vuoden kokemus Farmiventtiilistä. Hänen käytössään ollut järjestelmä on asennettu John Deeren 6130 R:ään. Asennus ei ollut mikään läpihuutojuttu, sillä uutta traktoria Mannheimista tilattaessa piti ilmoittaa, että normaali, polttoainekapasiteettia lisäävällä ”banaanilisäsäiliöllä” varustettu malli ei tulisi kysymykseen. Traktori on toimitettavan vanhemman mallin polttoainetankilla, jolloin vasemman puoleisen akselikotelon päälle jää tarvittava tila Farmiventtiilin paketille.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 8,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää