Tiet ja ympäristö
Pajakulma Pure Can 2.0

Pajakulma Pure Can 2.0 - tietokoneohjaukseen perustuva tienhoitoauton ohjausjärjestelmä

Uusien aura-autojen hydrauliikka on jo pitkään hoidettu sähköohjatuilla venttiileillä. Can-väyläohjaus mahdollistaa hydrauliikan monipuolisemman hallinnan. Tutustuimme Pajakulman uusimpaan tienhoitoautoihin tarkoitettuun ohjausjärjestelmään.
Julius Pietarinen
Ohjainjärjestelmä oli asennettuna Volvo FH 540 8x4 Tridem -kuorma-autoon. Auton järjestelmässä on hydrauliikkaöljyä 150 litraa. Pumppuna käytetään 130 cm2 kokoista, säätyvätilavuuksista pumppua, jonka maksimituotto on yli 200 litraa minuutissa.

Volvo FH 540 8x4 Tridem -tienhoitoauto on varustettu kattavasti Pajakulman tuotteilla. Samainen auto oli jo esillä keväällä Helsingissä Kuljetus-Logistiikka-messuilla. Autolla päästään yli 7,5 m työleveyteen limittämällä sivusiirrolla varustettu 4,6 m etuaura ja sivuaura, jonka max. työleveys on 4 m. Alusterän työleveys on max 3,45 m. Etuaura ei ollut kiinnitettynä tutustumisen aikana.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 7,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää