Tiet ja ympäristö
Pikakokeilu Black & Decker 3-in-1 -akkutrimmeri

Black & Decker 3-in-1 akkutrimmerillä onnistuu kolmen koneen työt

Black & Deckerin edullinen akkutrimmeri herätti huomion pikakiinnitettävällä leikkuualustallaan, joka muistuttaa työnnettävän ruohonleikkurin leikkuukoteloa. Kokeilimme, toimiiko idea käytännössä nurmikonleikkuussa.
Mikael Sammatti
Pikakiinnitteinen leikkuualusta mahdollistaa pienten nurmialueiden siistin leikkaamisen leikkuukorkeuden pysyessä vakiona. Käyttö on myös kevyttä, sillä trimmeriä ei tarvitse kannatella.

Black & Deckerin yhdistelmätrimmerissä on kolme erilaista toimintoa: normaali siimatrimmeri, nurmikonleikkuri ja reunaleikkuri. Nurmikonleikkuritoiminto on toteutettu trimmeriin kytkettävällä leikkuualustalla, joka mahdollistaa trimmerin työntelyn pyörien varassa.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Tilaa Koneviesti Digi edulliseen tarjoushintaan.
Tilaa Koneviesti Digi 8,90€/kk
Jos olet jo tilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Vai oletko jo tilaaja, mutta sinulla ei ole käyttäjätunnusta? Kaikkien 29.8.2019 mennessä käyttäjätunnuksensa aktivoineiden kesken arvotaan sähköpyörä (arvo noin 2 500 €). Lisätietoja: www.viestilehdet.fi/arvonta
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi