Tiet ja ympäristö
Vertailu Reppupuhallinvertailu

Arvokkaammat reppupuhaltimet soveltuvan ammattikäyttöön — lehtipuhaltimien ammattitason puhallusvoimaa

Lehtipuhaltimien tarjonta on varsin runsasta. Päämerkkien lisäksi laitteita löytyy monenlaisista halpahalleista. Ammattikäyttöön suunniteltuja reppumalleja on kuitenkin vähemmän, vaikka kyseessä onkin kiinteistöhoitajien yleinen sesonkityökalu. Testasimme neljää eri lippulaivamallia reppupuhaltimista: Echo PB-770, Husqvarna 570BTS, Makita EB7660TH ja Stihl BR700.
Arto Turpeinen
Reppupuhallintestissä mukana olivat Echo PB-770, Husqvarna 570BTS, Makita EB7660TH ja Stihl BR700

Pudonneiden lehtien ja muun eloperäisen jätteen puhdistaminen pihoilta kuuluu kiinteistöhuoltajien syysrutiineihin. Vaikka lehtien puhdistamistarvetta nurmialueilta onkin joskus kyseenalaistettu, niin parkkipaikoille ja muille hoidetuille paikoille varisseet lehdet on syytä siivota talteen. Tämän lisäksi lehtipuhaltimet soveltuvat muuhunkin puhdistamiseen.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Tilaa Koneviesti Digi edulliseen tarjoushintaan.
Tilaa Koneviesti Digi 8,90€/kk
Jos olet jo tilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Vai oletko jo tilaaja, mutta sinulla ei ole käyttäjätunnusta? Kaikkien 29.8.2019 mennessä käyttäjätunnuksensa aktivoineiden kesken arvotaan sähköpyörä (arvo noin 2 500 €). Lisätietoja: www.viestilehdet.fi/arvonta
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi