Tiet ja ympäristö
Pikakokeilu PoulanPro PP175G42

Traktorimallisen PoulanPron koeajo kertoo tyypillisen edullisen hintaluokan ajettavan ruohonleikkurin ominaisuuksista

Kokeilun PoulanPro Pp175 on suhteellisen kevyt ja edullinen traktorimallinen ajoleikkuri. Tämäntyyppisten koneiden hinta jää alle 2 000 euron, mikä ei ole suuri summa siihen nähden, että tuolla sijoituksella saa pidettyä pihapiirin kunnossa vuosia eteenpäin.
Jussi Laukkanen
Kokeilukoneessa oli valmiina kerääjä, jonka kahteen säiliöön mahtuu noin 200 litraa. Säiliön asentaminen ja irrottaminen ei ole suuri työ, joten sen voi mainiosti pitää varastossa silloin, kun lehtien keräämiseen ei ole tarvetta. Koeajetussa koneessa oli 107 cm leveä kaksiteräinen leikkuulaite.

PoulanPro on yksi Husqvarna Groupin monista tuotemerkeistä. Se on suunnattu Amerikan markkinoille ja kuuluu siellä edulliseen ja niukemmin varusteltuun tuoteryhmään.

Suomessa merkin koneita on voinut ostaa viime vuosina ainakin Kone-Glansin kautta. Valitettavasti Kone-Glans ei ole saanut koneita tämän kevään sesonkiin. Tämä on harmi, sillä kokeilussa ollut kone yllätti positiivisesti.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 7,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää