Tiet ja ympäristö

Siimaleikkureiden markkinakatsaus — ammattikäyttöön soveltuvat akkutrimmerit

Akkutrimmerien teho vastaa nykyisin polttomoottorikoneita, samoin hankintahinta. Ei siis ihme, että akkukoneiden myynti on kasvanut, ja ne ovat alkaneet kiinnostaa myös ammattilaisia. Valmistajat ovat viimeisen vuoden aikana tuoneet markkinoille uusia malleja, joten on aika tehdä katsaus tarjolla olevista tehokkaimmista malleista.
Valmistaja Stiga
Akkukäyttöisien trimmerien myynti on kasvanut, sillä niiden teho ja hankintahinta ovat vastaavat polttomoottorikoneiden kanssa. Akkutrimmerien valmistajat ovat viimeisen vuoden aikana tuoneet markkinoille paljon uusia malleja.

Trimmereiden tärkein tehtävä on nurmialueen viimeistely, kuten laitteen nimikin kertoo. Sillä saa tasattua ruohonleikkurin leikuualueen reunat ja siistittyä leikkuualueiden vaikeasti saavutettavat paikat.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 7,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää