Tiet ja ympäristö
Pikakokeilu Wille 665

Kotimainen Wille 665 on tehokas kiinteistökone

Vilakone Oy:n valmistamat Wille-taajamakoneet ovat saavuttaneet lähes ikonin aseman kiinteistöhuollossa. Tällä hetkellä malleja on neljä. Saimme pikakokeiluun suurimman 665-koneen.
Arto Turpeinen
Vilakone Oy:n valmistamista Wille-taajamakoneista markkinoilla malleja on neljä. Koneviesti pikakokeili suurimman 665-koneen.

Wille on ns. kiinteistö- tai ympäristöhoitokoneiden ylivoimainen markkinajohtaja Suomessa. Vuonna 2018 moottorityökoneiksi rekisteröitiin 104 Willeä, kun rakenteeltaan samanlaisten Lundbergien ja LM Tracien osuus jäi yhteensä alle 15 koneeseen. Ei olekaan ihme, että ”Willestä” on jossain määrin tullut yleisnimike lajityypin koneille.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Tilaa Koneviesti Digi edulliseen tarjoushintaan.
Tilaa Koneviesti Digi 8,90€/kk
Jos olet jo tilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Vai oletko jo tilaaja, mutta sinulla ei ole käyttäjätunnusta? Kaikkien 29.8.2019 mennessä käyttäjätunnuksensa aktivoineiden kesken arvotaan sähköpyörä (arvo noin 2 500 €). Lisätietoja: www.viestilehdet.fi/arvonta
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi