Tiet ja ympäristö

Avantin uudet mallit - Enemmän tehoa

Avant kehittää jatkuvasti mallistoaan ja panostaa tuotannon tehostamiseen. Viimeisimpänä uudistuksena 400- ja 500-sarja ovat saaneet uudet tehokkaammat mallit. Myös uusia työlaitteita tullaan näkemään lähiaikoina runsaasti.
Uudet mallit rivissä.423- ja 523-malleissa moottoritehoa ja hydraulipumppujen kokoa on kasvatettu verrattuna aiempiin malleihin. 530-malli tarjoaa kaksinopeuksisen ajomoottorin nyt myös 500-sarjaan.

Avantin 420- ja 520-mallit ovat saaneet rinnalleen tehokkaammat 423- ja 523-mallit. Vanhat 20-loppuiset koneet tulevat poistumaan valikoimasta hiljalleen, joten siinä mielessä voidaan puhua mallien uudistumisesta. Myös Avant 528 on saanut rinnalleen nopeammilla ajomoottoreilla varustetun uuden 530:n.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 7,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää