Tiet ja ympäristö

Kaisla kaatuu kunnon kalustolla - Maisemointia ja ympäristönhoitoa

Kaislanpoistourakoitsijalle tulee tilauksia yhtä hyvin yksityisiltä asiakkailta, kaupungeilta kuin järvienhoitoyhdistyksiltäkin. Vaihtelevat kohteet hoituvat kokemuksella ja monipuolisesti toimivalla kalustolla.
Kaisla pitää poistaa kolmena kesänä peräkkäin, jos haluaa saada pysyvämpää jälkeä aikaiseksi. Kevyt amfibiokone on monikäyttöinen vaihtelevissa työskentelykohteissa.

Naantalin kupeessa käy helteisenä kesäpäivänä vilkas veneliikenne asuinalueen ja pienvenesataman välissä. Merelle avautuvaa näkymää peittää tiheä kaislakasvusto, joka on levittäytynyt laajalle alueelle. Kaislikon reuna kuitenkin ohenee melkoista vauhtia, kun ruotsalaisvalmisteinen amfibiokone Truxor DM 5 000 kaataa kaislaa nopealla tahdilla (laite on esitelty tarkemmin KV:n numerossa 11/2012).

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 7,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää