Tiet ja ympäristö
Esittely Wille 875 Delta

Willen suurin kiinteistönhoitokone sopii raskaammillekin työlaitteille – hydrauliikka ja työtilat ohjelmoitavissa monipuolisesti

Wille esitteli suurimman kiinteistömallinsa 875 Deltan, joka on kesällä esiteltyä 675 Deltaa raskaampi ja voimakkaampi. Akselit ja voimansiirto ovat Comerin valmistamia.
Eemeli Linna
Wille-konseptissa hytti on runko-ohjatun koneen etu- rungossa. Etuna on lyhyt etäisyys ja esteetön näkymä työlaitteelle, mikä on perus- teltua kiinteistötyöskentelyssä. Koneen kokonaiskorkeus on matala kevyen liikenteen alikulkuja ajatellen. Kuormain-aisojen vuoksi kuljettajan istuimelle kulku ei ole täysin suora, mutta kiinteistötyömaalla edestakaisin kulkua ei ole normaalisti paljon. Kääntyvä takarunko vaatii seuraamista ahtaissa paikoissa.

Wille 875 Deltan omapaino ilman lisävarusteita on 7 070 kg vakiorenkailla ja nostovoima 7 270 kg kuormaimen ala-asennossa. Moottori on täsmälleen sama Kohlerin KDI 3404, kuin pykälää pienemmässä 675-mallissa. Suurin teho on 105 kW.

Tilaajalle
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Katso tilausvaihtoehdot
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
Tilaajalle
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Katso tilausvaihtoehdot
Lue lisää