Tiet ja ympäristö
Kokeilu Echo PB-880

Echon suurin kannettava lehtipuhallinmalli on parhaimmillaan suurilla kentillä, joissa tarvitaan tehoa – moottori on peräti 79,9-kuutioinen

Lehtipuhaltimet ovat käteviä työkaluja moniin kohteisiin. Tarjonta on runsasta alkaen pienistä akkukäyttöisistä tuulenhengistä. Testasimme ammattikäyttöön soveltuvaa reppumallin Echon PB-880-lehtipuhallinta.
Arto Turpeinen

Lehtipuhaltimia on tavattu leimata turhakkeiksi, vaikka ne ovatkin kiinteistöhoitajille erittäin käteviä työkaluja. Asfalttien ja nurmialueiden puhdistaminen tehostuu huomattavasti perinteisiin menetelmiin verrattuna. Puhaltimet soveltuvat mainiosti myös räystäskourujen putsaamiseen. Käyttökohteita on runsaasti muillakin toimialoilla – esimerkiksi puimurin tai muiden työkoneiden irtoroskien puhaltaminen onnistuu tehokkaasti ja turvallisesti.

Tilaajalle
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Katso tilausvaihtoehdot
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
Tilaajalle
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Katso tilausvaihtoehdot
Lue lisää