Tiet ja ympäristö

Ladattava työkone - Wille hybridiaikaan

Pohjoismaiden suurin ympäristönhoitokoneiden valmistaja Vilakone Oy tuo markkinoille hybriditekniikkaa sisältävän koneen. Vilakone tekee yhteistyötä William Advanced Engineeringin kanssa uuden päästöttömän ympäristönhoitokoneen kehityksessä.
Pienimmän pään Wille 265:n on saatavilla tanskalaisvalmisteinen GMR-imulakaisuyksikkö. Järjestelmä käsittää 750 litran vetoisen keräyssäiliön, 100 litran puhdasvesisäiliön sekä harjalaitteiston joko kahdella tai kolmella harjalla varustettuna. Enimmäispuhdistusleveys on 1 700/2 000 mm 2/3 harjalla varustettuna. Lisävarusteeksi voi hankkia painepesurin sekä 6 metrin mittaisen käsi-imuletkun.

Vilakone Oy julkaisi merkittävän avauksen Wihurin konepäivillä Vantaalla. Yhtiö tuo markkinoille 665-malliin pohjautuvan ladattavan hybridin. Projektissa yhteistyötahona toimii Williams Advanced Engineering. Englantilainen yritys on erikoistunut hybridi- ja sähköajoneuvoihin. Yritys on esimerkiksi suunnitellut ja toimittanut akkujärjestelmät 42 sähkökäyttöiseen FIA:n Formula E -mestaruussarjassa kilpailevaan autoon. Viimeisimpiä projekteja ovat olleet muun muassa Jaguar C-X75 -hybridimallin sekä sähkötoimisen Aston Martinin suunnittelu- ja kehitystyö.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 7,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää