Tiet ja ympäristö
Esittely

Wille 675 -ympäristönhoitokone tarjoaa voimaa ja älyä – ohjaamosta saatu hyvää palautetta mm. ergonomian, melutason ja näkyvyyden osalta

Vilakone on esitellyt uuden 600-sarjan ympäristönhoitokoneen Wille 675:n. Uudistus jatkaa päälisin puolin viime syksynä esitellyn 475:n linjoilla. Kuorien alla on kuitenkin monia toiminnallisuuteen vaikuttavia uudistuksia, jotka vaikuttavat työtehokkuuteen, turvallisuuteen ja ympäristöystävällisyyteen.
Timo Rintakoski

Vilakone Oy uudistaa koko Wille-mallistonsa. Viime syksynä esiteltiin 400-sarja, nyt vuorossa on 600-sarjan koneet. Myöhemmin tämän vuoden aikana tullaan vielä esittelemään suurimman, 800-sarjan päivitysmalli. Asiakastoimituksiin päästään 600-sarjan osalta vielä tämän kesän aikana.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 7,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää