Tiet ja ympäristö
Esittely Schmidt Wasa 300+

Schmidt Wasa 300+ -lakaisukone harjaa pihat siistiksi – hydraulijärjestelmällä toimivalla koneella puhdistustyöt onnistuvat myös hiljaiseen aikaan

Harjauskausi on parhaimmillaan. Kävimme tutustumassa Arctic Machine Oy:n maahantuomaan hinattavaan Schmidt Wasa 300+ -lakaisukoneeseen. Hinattavalla lakaisukoneella on monia etuja kerääviin harjalaitteisiin verrattuna.
Seppo Pentti
Kartioharjat lakaisevat roskat ja hiekan karholle. Laitteen takaosassa oleva vaakaharja nostaa karhon kuljettimelle ja siitä säiliöön.

Hinattavat lakaisukoneet eivät ole Suomessa kovin yleisiä, mutta niillä on omat etunsa. Traktorikäyttöinen, hinattava Schmidt Wasa 300+ on isojen kiinteistöjen ja piha-alueiden puhdistuskone. Toisaalta se sopii myös väylien siivoamiseen, sillä keräyssäiliön tilavuus on kolme kuutiota.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 7,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää