Tiet ja ympäristö

Nelostie muuttuu moottoriliikenneväyläksi läpi harmaan kiven – näin rakennusurakka etenee

Nelostien muuttaminen moottoriliikenneväyläksi etenee hyvää vauhtia. Moottoritien ja rinnakkaisten väylien rakentaminen edellyttävät mittavia louhintoja sekä massojen vaihtoja. Monipuolisella työmaalla työskentelee paljon urakoitsijoita ja raskasta kalustoa.
Marko Taavila
Kirrinmäen kallioleikkaustyömaan pohjoispääty. Taustalla näkyvät asfalttiaseman oranssit siilot valmiina päällystysvaiheen massantuotantoon.

Nelostie muutetaan moottoriliikenneväyläksi Jyväskylän Kirrin ja Laukaan Vehniän välisellä tieosuudella yhteensä 17 kilometrin matkalta. Tieosuudelle tulee kuusi eritasoliittymää ja 25 kilometriä rinnakkaistietä, jota reunustavat kevyen liikenteen väylät ja joukkoliikenteen pysäkit. Työmaan ajaksi liikenne ohjataan rinnakkaistielle.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 7,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää