Tiet ja ympäristö
MeriPacker MPC-375

Traktorikäyttöinen MeriPacker MPC-375 -tärylevy

Sorateillä liikkuvat tietävät hyvin, kuinka kerran syntynyttä syvää kuoppaa on vaikea poistaa. Pelkkä kevyt lanaus tasoittaa kuopat vain siksi aikaa, kun kuopassa riittää soraa.
Uolevi Oristo
MeriPacker 375 -tärylevyä käytetään sorateiden tiivistykseen jyrsinnän tai lanauksen jälkeen sekä parkkialueiden tai urheilukenttien pohjien tiivistykseen. 2,6 m leveä kone mahtuu tiivistämään myös kapeita metsäteitä tai latupohjia ja vastaavia. Traktorin ohjaimissa 3. sukupolven yrittäjä Mikko Meriläinen, joka vastaa tuotekehityksestä. Koneen hinta on noin 40 000 euroa.

Tien pinnan käsittely ja tiivistys riittävän syvälle varmistavat, että tiepohjan rakenne on tasaisen. Tiivistys sitoo irtoaineksen tien pintaan, jotta kivet eivät lentele eikä tiehen synny heti kunnostuksen jälkeen uria.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 7,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää